Blogin esittely


Tämän blogin kirjoittaja on intohimoinen maailmanmatkaaja. Blogi perustettiin maaliskuun puolivälissä 2014. Ensimmäisen vuoden aikana juttuja on kertyi noin 180 ja tällä hetkellä löydät yli 300 postausta. 

Mutta kuka tätä blogia kirjoittaa? Pehmolelu nimeltään Ape! Ape on apina, joka on käynyt 25 maassa. Hän reissaa plus 40-vuotiaan äitinsä kanssa, jolla ei ole muita lapsia kuin Ape ja hänen veljensä Otto, joka on nallejen sukua. 

Äiti opastaa Apea matkailun maailmaan, sillä äidille on kertynyt matkakokemusta yli 70 maasta. 

Hostellimajoitus ei ole Apen juttu, vaan hän viihtyy paremmissa hotelleissa. Tämä pehmolelu ei käy samassa kohteessa useaan kertaa, vaan etsii uusia kokemuksia ympäri maailmaa. Ape on tarkkanäköinen, oivaltava ja vinkkejä jakava apina. 


Löydät Apen myös Facebookista ja Instagrammista klikkaamalla linkkejä. Apen Facebook-sivulla on yli 1600 tykkääjää ja Instagrammissa Apella on noin 9 000 seuraajaa. 

Apella on myös profiilit Twitterissä, Pinterestissä ja Google Plussassa.

Lukijoiden palautteesta Ape saa uutta voimaa kirjoittamiseen, seuraavana yksi mukavista palautteista. ”Apen matkat on ihana. Kerrot niin kivasti. Jos mieli on matalalla niin reissujen lukeminen auttaa. Tuntuu kuin olisi itse ollut mukana."

Matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä ja etusivulle päivittyy aina uusin juttu. 

Jos olet blogini uusi lukija, voit katsoa ensimmäisen juttuni klikkaamalla tästä

Mukavia lukuhetkiä Apen matkojen parissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti