Ape

Maanantai 12.3.2014. 

Moi, olen Ape ja neljän vanha (nykyisin jo viisi). En ole vielä matkustanut koskaan ulkomaille, itse asiassa en ole koskaan poistunut kotoa mihinkään. Minun äitini tykkää matkailusta kovasti, hän on käynyt yli kuudessakymmenessä maassa. Vihdoin minä pääsen äidin mukaan matkalle, ihan Aasiaan saakka.

Ensimmäinen matkakohde on Singapore ja minua jännittää kovasti. Olen kuullut, että Singaporessa on tiukat säännöt. Osaankohan minä käyttäytyä siellä? Purkkaa ei saa syödä eikä myöskään syljeskellä. No syljeskelyä minä en harrasta, mutta purkkaa joskus pureskelen.

Singaporessa on kuulemani mukaan myös hieno eläintarha, saa nähdä, jos vaikka tapaisin siellä kaukaisia sukulaisia. Singaporen lisäksi olemme menossa Indonesian saarelle Batamille ja Malesian puolelle Kuala Lumpuriin.


Perjantai 21.3.2014

Huomenna illalla lähdemme kohti Singaporea. Veljeni Otto jää kotivahdiksi, hän ei ole kiinnostunut matkailusta. Minulle saattaa tulla ikävä Ottoa, koska emme ole olleet koskaan erossa toisistamme.Äiti kävi eilen Forexilla vaihtamassa meille matkavaluuttaa ja meistä tuli hetkessä miljonäärejä! Tätä rahaa käytetään Indonesian saarella, jonka nimi on Batam. Yksi miljoona on noin 70 euroa.

Siis täh? Mulla on tässä kaksi miljoonaaa! 
Cool ..

Lauantai 22.3.2014

Tänään illalla me lähdetään! Matkakuumetta alkaa olla ilmassa! Äiti pisti minut parvekkeelle tuulettumaan, koska matkakuumeeni nousi liian korkealle.
Toivottavasti äiti ei unohda minua tänne parvekkeelle.

Äidillä alkoi vaatekriisi. Sen T-paidat on kutistunut jotenkin ihmeellisesti kaapissa. En oikeen ymmärrä miten paidat voi kutistua kaapissa, mutta kai sekin on mahdollista. Toivottavasti sieltä Singaporesta löytyy äidille paitoja.Tulin relailemaan tähän laukun päälle, ettei äiti unohda minua ottaa mukaan. Se kertoi mulle kerran sellaisen jutun, että se oli siskon pojan kanssa reissussa ja meinasi unohtaa sen jo lentokentälle alkumatkasta. Älkää nyt huolestuko, se oli ihan aikuinen poika vai olisiko se jo ihan mies, kun se on armeijankin käynyt. Ja kyllä äiti minusta huolta pitää, kun olen vielä niin pieni.

Mitä? Eikö me jo mennä?! Täällä on jo passit ja kaikki! Tahdon nähdä niitä lentokoneita jo. Mitä? 


Lähdetään vasta neljän tunnin päästä? Nooouuuuu ...

Nyt on lähdön aika! Kirjoitan matkakertomuksen, kun palaan lomalta!


Torstai  1.1.2015Matkakertomukset mm. Singaporesta, Madridista, Barcelonasta, Andorrasta, Nizzasta ja Soulista löydät klikkaamalla tästä.

T. Ape The Bloggaaja 

P.S. Löydät minut myös sosiaalisesta medista. Klikkaamalla tästä pääset facebook-sivulleni.


8 kommenttia:

 1. Matkakuume nousee täälläkin vaikka tiedän ettei ole kuukausiin reissuja tulossa! Ja Ape on ihana ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sama vika täällä, matkakuume nousee. Yhtään matkaa ei ole varauksessa, mutta eiköhän tuo asia saada korjattua. - Ape

   Poista
  2. Mutta nyt ois ehkä tulossa syyskuussa reissu turkkiin mutta en oo vielä ihan varma ;-D

   Poista
  3. Lokakuussa syyslomalla lähetään (mut joutuu ottaa muutaman päivän vapaata) turkkiin! Ja innolla myös odotan milloin ape pääsee maltalle!!

   Poista
  4. Hieno juttu, että reissu on tiedossa! Palasin tänään Maltalta, jatkokertomus alkaa lähipäivinä. -Ape

   Poista
  5. Keskiviikkona seitsemältä lähtee lento turkkiin, ja se tietää sitä että yöllä on jo oltava kentällä. Oon siis kymmenen vuotta niin lähden äidin ja veljien kanssa. Mua kiinnostaa myös matkailu ihan hirmuisesti joten luen siksi matkablogeja:-D

   Poista
 2. Uuu ... huisia. Oikein mukavaa Turkin matkaa! -Ape

  VastaaPoista
 3. Ape on ihana, pieni, matkustaja rahojensa kanssa <3 Niin kiva kaveri :)

  VastaaPoista