Singapore, osa 5, vene retki ja Hopp On Hopp off bussi

Tämän päivän ohjelmassa oli ajelua Hopp on Hopp off bussilla, koska kaupungilla tuli niin kuuma päivällä kävellessä. Oli mukava istua bussin katolla, kun tuuli viilensi mukavasti. Näin hienoja rakennuksia ajelulla ja välillä vähän vähemmän hienoja.


Koska ostimme kahden päivän bussilipun Hopp-On Hopp-Off bussiin, saimme kaupan päälle vielä veneretken. Veneellä oli myös mukava ajella kuumana päivänä.

Veneajelun jälkeen menimme käymään hotellilla, jonka jälkeen suuntasimme Sentosan saarelle, koska äidin kaveri halusi mennä käymään uimarannalla. Äiti ei niinkään välittänyt rannalle menosta, koska se oli polttanut itsensä Malesian formulakisoissa.Minä yritin kiivetä puuhun, että saisin tuollaisen hienon pähkinän, mutta eihän siitä mitään tullut, kun kotiapinana olen elellyt. :)


Olimme tunnin verran rannalla, mutta Sentosan saarella emme viettäneet enempää aikaa. Äiti sanoi, että se ei ole oikein sen juttu. Eikä minuakaan kiinnosta Universal Studiot tai muutkaan teemapuistot. Mutta jos sinua kiinnostaa, niin sitten kannattaa tutustua Sentosan saareen paremmin.

Matka Singaporessa jatkuu seuraavassa osassa. Koosteen Singaporesta löydät klikkaamalla tästä.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muuta matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti