Singapore, osa 4, Merilon ja Singapore Flyer

15.4.2014

Palattuamme Kuala Lumpurista takaisin Singaporeen menimme Carlton hotelliin kolmeksi yöksi. Otimme pienet päiväunet, koska olimme hieman väsyksissä Malesian reissusta.


Herättyämme lähdimme tutustumaan hotellin ympäristöön. Tien toisella puolella oli suuri ostoskeskus, jossa kävimme syömässä sekä Raffles hotelli, jonka sisäpihaa kävimme ihmettelemässä.Raffles hotelli on vanha ja kuuluisa, se on nimetty Singaporen perustajan mukaan ja avattu vuonna 1887.Illalla lähdimme katselemaan kaupunkia. Kävelimme hotellilta Marina Bayn alueelle, koska emme olleet nähneet vielä Merilionia.


Merilion on Singaporen virallinen symboli. Se oli minun mielestä eri hieno ja se suihkutti suusta vettä. Patsaalla oli leijonan pää ja sen alaosa näytti kalalta tai merenneidolta.Kun olimme ottaneet monen monta kuvaa patsaasta, suuntasimme Singapore Flyerille eli suuren suurelle maailmanpyörälle, joka näkyy alla olevassa kuvassa vasemmalla. Minua hieman jännitti, mutta äitiä ei pelottanut yhtään.


Seuraava kuva on otettu maailmanpyörästä.


Maailmanpyörältä kävelimme takaisin lähellä hotellia olevaan ruokapaikkaan, jossa söimme iltapalaa ennen nukkumaan menoa.

Matka Singaporessa jatkuu seuraavassa osassa. Koosteen Singaporesta löydät klikkaamalla tästä.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muuta matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti