Singapore, osa 2, Little India ja kuvia kaupungista

14.4.2014

Palaan nyt matkan alkuun. Pitkän lennon jälkeen saavuimme Singaporeen ensimmäiselle hotellille (V Hotel Lavender). Saimme kyllä hotellista kartan, mutta voimia kartan lukuun ei riittänyt ensimmäisenä iltana.

Meillä ei ollut mitään aavistusta mihin suuntaan meidän pitäisi mennä. Kävelimme hetken suuntaan, jos toiseenkin. Hetken päästä äiskä sai idean, että seurataan miesjoukkoa, joka näytti siltä, että ovat menossa Little Indiaan. Minusta se oli kummallinen idea.

Löysimme kaikesta huolimatta Little Indiaan ilman karttaa ja yht'äkkiä ympärillämme oli paljon ihmisiä. Minä en ole koskaan nähnyt niin paljon ihmisiä yhtä aikaa. Äiti sanoi nähneensä Vietnamissa paljon, paljon enemmän ihmisiä.


Löysimme Little Indiasta kuuluisan Mustafa Centerin, mistä pitäisi löytyä edullisesti yhtä ja toista ostettavaa. Ostoskeskus on auki ympäri vuorokauden, joten voit mennä ostoksille vaikka yöllä.

Olimme kuitenkin lennosta sen verran väsyksissä, että shoppailut Mustafa Centerissä jäi väliin. Istuskelimme hetken terassilla tai oikeastaan muovituoleissa kadun laidassa ja katselimme Little Indian kuhinaa. Sitten oli jo pienen apinan nukkumaanmenoaika. :)
Seuraavana aamuna lähdimme hotellilta kohti satamaa, josta lauttamme lähti Batamille.

Palasimme Batamilta Singaporeen samaan hotelliin (V Hotel Lavander) yhdeksi yöksi, ennen kuin lähdimme Kuala Lumpuriin.

Tänään tutustuisimme Marina Bayn alueeseen, koska halusimme nähdä Marina Bay Sands hotellin sekä valotaidetta. Ajoimme taksilla Esplanade ostoskeskukseen, taksimatka taisi maksaa 3 - 4 euroa. Ostoskeskuksen edestä avautuivat hienot maisemat.

Alla olevassa kuvassa on Marina Bay Sands hotelli. Hotellin yhteydestä on myös casino ja iso ostoskeskus, mutta saatat arvata, ettei ostoskeskus ole halvimmasta päästä.


Äiti otti varmaan sata valokuvaa, jonka jälkeen lähdimme etsimään sushia ruuaksi.

Pyysimme taksikuskia ajamaan paikkaan, josta saisimme hyvää ja edullista sushia. Taksikuski sanoi meille, että Singaporessa kaikki on kallista. Hän vei meidät kiinalaiseen kaupunginosaan ja näytti meille paikan, jossa oli paljon ruokapaikkoja. No sushia emme löytäneet, mutta edullisia ruokapaikkoja oli paljon. Kiinalainen eikä korealainen ruoka maistunut meille sinä päivänä, koska olimme päättäneet syödä sushia.

Kävelimme hetken kiinalaisessa kaupunginosassa, mutta paikka ei juurikaan viehättänyt meitä.


Lähdimme kävelemään takaisin kohti Marina Bayn aluetta ja etsiä samalla ruokapaikkaa. Matkalla tuli vastaan hienoja ja eriskummallisia rakennuksia.Kävimme matkalla monessa ostoskeskuksessa, eikä sushia näkynyt missään. Onneksi löysimme vihdoin ja viimein paikan, josta saimme hyvää ja edullista sushia. Taisimme syödä hieman liikaa, kun olimme olleet niin kauan syömättä.
Sushi oli mielestä hyvää ja laadusta. Paikka oli nimeltään Umisushi.

Matka Singaporessa jatkuu seuraavassa osassa. Koosteen Singaporesta löydät klikkaamalla tästä.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muuta matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti