Singapore, osa 1, eläintarhassa

12.4.2014

Moi olen Ape, neljän vanha apinapoika. Kerron teille ensimmäisestä matkastani. Näin matkalla niin paljon uusia ja ihmeellisiä asioita.

Alla olevassa kuvassa olen lentokoneessa matkalla Helsingistä Singaporeen. Matka oli hurjan pitkä, se kesti 11 tuntia, mutta onneksi minulla oli telkkari, jota katselin. Äiti joutui ottamaan vähän viiniä, jotta aika kuluisi paremmin.
Haluan kertoa teille ensimmäisenä Singaporen eläintarhasta ja yösafarista. Siellä oli hurjan jännää. Tapasin siellä sukulaisia ja näin paljon erilaisia eläimiä. Lisäksi tapasin ihanan tyttöapinan.

Menimme eläintarhaan kolmen tai neljän aikaa päivällä, koska päätimme mennä yösafarille samalla reissulla.


Ensimmäisenä tuli vastaa kenguru, joka oli meidän kanssa samalla puolella aitaa. Minua vähän pelotti, koska olen kotiapina, enkä ole nähnyt muita eläimiä ennen. Tai no kerran yksi Sisu-koira kävi meillä kylässä. Onneksi kenguru hyppäsi kuitenkin omalle puolelle aitaa, niin pääsimme jatkamaan matkaa.


Eläimillä näytti olevan hyvät oltavat eläintarhassa. Tulin siitä hyvälle tuulelle.Näin raidallisia heppoja.Ja on Pumpan! Olen nähnyt sen telkkarissa.


Eläintarhassa oli myös sukulaisiani. Alla olevassa kuvassa olevat ovat kaukaista sukua. :)Eläintarhassa oli myös elefantti-esitys. Se oli suunnattu lapsille, mutta kyllä minäkin sitä hetken katselin. Alussa elefantit ruiskuttivat vettä kärsällään yleisön päälle. Yleisöä kyllä varoitettiin vesi-yllätyksestä etukäteen.Yleisössä olevat lapset olivat valmistautuneet hyvin vesi-yllätykseen.Valkoinen tikru makaili ylvään näköisenä kalliolla.Kiraffit katselivat maisemia korkeuksista. 

Sitten löysin taas yhden sukulaiseni. Minusta tuntuu, että hän miettii kovasti. 


Isonenäisellä apinalla oli oli lounasaika. Onkohan se rodultaan nenäapina?


Pinkulla oli varmaan sukukokous menossa.


 Eläintarhan vessat olivat mielestäni hauskat ja viihtyisät. 


Eläintarhan kaupassa tapasin ihanan tyttöapinan. Siinä hän on! Kysyin äidiltä, että voisiko tyttö muuttaa meille, mutta äiti sanoi, että tyttö ei varmaan sopeudu Suomen kylmyyteen. Sovimme tytön kanssa, että voimme laittaa viestiä toisillemme Facebookissa tai sähköpostilla.Voit katsoa lisätietoja Singaporen eläintarhasta seuraavasta osoitteesta:

http://www.zoo.com.sg/

Yösafarilta ottamani valokuvat eivät oikein onnistuneet, koska safarilla ei saanut käyttää salamaa. Valokuvia ei saanut ottaa salaman kanssa sen takia, ettei eläimet säikähtäi. Yösafarilla oli erittäin jännittävää, kun osa eläimistä kulki vapaana ja olivat välillä ihan lähellä.

Alla olevassa kuvassa yösafarin eläinnäytös.


Kenguru yösafarilta.Yösafarilla näkyi myös elefantteja ja virtahepoja. 

Voit katsoa lisätietoja yösafarista seuraavasta osoitteesta: http://www.nightsafari.com.sg/Eläintarhassa ja yösafarilla oli huisin jännää ja illalla oli ihan poikki, joten loppuillan relailin vaan sängyllä ja katselin telkkua.

Matka Singaporessa jatkuu seuraavassa osassa. Koosteen Singaporesta löydät klikkaamalla tästä

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muuta matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti