keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Bryssel osa 3, ensivaikutelma kaupungista


Hotellini sijaitsi keskustan tuntumassa kadulla 20 Boulevard Anspach. Astuessani hotellin ovesta ulos, olin keskellä kaupungin kuhinaa. Oikealle puolella oli sisäänpääsy metroon ja vasemmalla puolella leipomon kahvila. Ei ollenkaan hullumpi sijainti. Tai no, enhän minä käyttänyt loman aikana metroa enkä käynyt naapurissa olevassa kahvilassa, että se siitä. Lisäksi kadun varrelta löytyi ruokapaikkoja, kasino ja ostoskeskus.  


Hotellin edessä oleva katu oli suljettu liikenteeltä ja tunnelma oli leppoisa. Ihmiset pelailivat kadulla pingistä, petankkia ja osa oli piknikillä. Tätä en osannut odottaa Brysseliltä. Aika huisia minun mielestäni. 


Jatkoin kotikatuni tutkiskelua kunnes vastaani tuli ensimmäinen opaste. Valitsin suunnakseni kaupungin kuuluisimman paikan eli huisin aukion nimeltään Grote Markt. 


Grote Marktin ohitin nopeasti, mutta palasin tälle aukiolle useamman kerran. Kerroin sinulle Grote Marktista myöhemmässä postauksessa. Hetken käveltyäni saavuin Brysselin kuuluisimman patsaan luokse, jonka ympärillä turistit parveilivat kameroiden kanssa. 


Arvasit jo varmaan mihin saavuin. Jos et arvannut, saat selville tämän asian matkan seuraavassa osassa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti