sunnuntai 30. elokuuta 2015

Turkki osa 5, hotelli Istanbul Holiday Hotel


Vietimme tässä hotellissa neljä yötä heinäkuussa 2015. Hotellin valintaan vaikutti loistava sijainti Sultanahmetissa ja edullinen hinta. Hotelli sijaitsi kadulla Kucuk Ayasofya Cad noin 400 metrin päässä Sinisestä moskeijasta. Yhden yön hinnaksi muodostui 54 euroa, joka oli mielestäni sopuhinta sijainnin huomioon ottaen. 


Olimme varanneet huoneen, jossa olisi kaksi erillistä sänkyä. Siis äidille oma ja Reissulasselle toinen sänky. Minä nukun aina missä sattuu olemaan tilaa, sänkyä en tarvitse. 

Hotelliin kirjautuessa varmistimme, että huoneessa olisi kaksi sänkyä. Huonetta, jossa olisi kaksi sänkyä ei ollut kuitenkaan tarjolla ja jouduimme ottamaan ensimmäiseksi yöksi huoneen, jossa oli vain yksi sänky. Respasta luvattiin, että saisimme seuraavana päivänä toisen huoneen. Eikä siinä vielä kaikki. Huone oli järkyttävän pieni. Sänky oli ehkä 120 cm leveä ja sängyn ympärillä mahtui juuri ja juuri kävelemään. En ole majoittunut ikinä niin pienessä huoneessa. 

Huoneen pienuus ei suinkaan pilannut lomaamme, lähinnä meitä nauratti tämä miniatyyrihuone. 


Hotellin kadulta löytyi suuri määrä ravintoloita, joten illalliset hoituivat mukavasti omalla "kotikadulla". 


Hotellin plussat ja miinukset:

+ sijainti, lähellä päänähtävyyksiä
+ hotellin kadulla oli tarjolla useita ravintoloita 
+ ystävällinen palvelu 
+ jääkaappi 
+ huoneet olivat siistejä ja raikkaasti sisustettuja

- pienet huoneet, siis tarkoitan todella pienet huoneet
- vaatimaton aamupala Seuraavana päivänä saimme huoneen, jossa oli kaksi sänkyä, mutta huone oli yhtä pieni kuin edellinenkin huone. Mutta voisinko suositella tätä hotellia? No en oikeastaan. Sijainti oli hyvä, huoneet siistit ja palvelu ystävällistä. Syy miksi en kuitenkaan suosittele tätä hotellia johtuu huoneen pienuudesta ja vaatimattomasta aamiaisesta. 

Matka Istanbulissa jatkuu seuraavassa osassa


T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti