torstai 20. elokuuta 2015

Moldova osa 5, hotelli Manhattan Hotel & Restaurant


Yövyimme Chișinăussa neljä yötä hotellissa Manhattan Hotel & Restaurant. Hotellin sijainti oli mainio. Sininen kirkko näkyi hotellin pihalta, pääkadun varteen matkaa oli noin 500 metriä ja suureen ostoskeskukseen (Mall Dova) noin kilometri. 


Huone oli tilava, siellä pienen apinan kelpasi juoksennella ympäri huonetta. 


Huoneiden äänieristys ei ollut parhaimmasta päästä, mutta hotellissa oli niin vähän asukkaita, että naapureista ei ollut haittaa. 


Parvekkeena toimi suuri terassi, joka oli mukava yllätys. Terassi oli yhteinen kaikille samassa kerroksessa asuville, mutta näimme vai kerran muita asukkaita terassilla. 


Terassilta avautui näkymä läheiselle poikkikadulle, jossa asusti koira, joka haukkui joka kerta, kun joku käveli talon ohi. Yöunia koira ei onneksi häirinnyt. 


Aamiaishuoneena toimi kauniisti sisustettu hotellin ravintola. 


Hotellin plussat ja miinukset:

+ tilava huone 
+ ystävällinen palvelu
+ sijainti 
+ tallelokero huoneessa
+ ilmastointi
+ terassi
+ ilmainen wifi
+ retkipalvelut 

- aamiainen
- hinta 
- luottokortit eivät käyneet respassa, mutta aulassa oli automaatti
- rahalla maksettaessa respan henkilökunnalla oli myös hieman haasteita vaihtorahojen takaisin annossa 


Aamiainen oli ihan ok, mutta ei mielestäni neljän tähden hotellin tasoa. Tuoremehuja ei ollut aamupalalla tarjolla, eikä tuoremehua voinut ostaa erikseen. En tiedä johtuiko tämä hotellista vai eikö Moldovassa ole saatavilla tuoremehuja. 


Hotellissa olisi ollut tarjolla myös ravintola, sauna, sisäuima-allas ja kauneudenhoitopalveluja, mutta näitä palveluja emme käyttäneet. Seuraavassa postauksessa kooste Moldovasta, jonka jälkeen matka jatkuu Istanbuliin

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia:

  1. Tykkään tästä tosi paljon, että juttuja tulee joka aamu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, se lämmittää kovasti pienen apinan sydäntä. Valitettavasti en voi luvata ihan joka aamu uutta juttua, sillä pehmoeläinsuojeluyhdistys saattaa puuttua asiaan, jos työskentelen joka päivä. -Ape

      Poista