perjantai 10. heinäkuuta 2015

Bratislava osa 13, Thai-hierontojen hinnat ja viinillä vanhankaupungin terassilla


Kävelimme ostoskeskukselta Central takaisin vanhaan kaupunkiin ja eipä aikaakaan, kun äiti löysi jotain mielenkiintoista. Ja nyt voit jo arvata mitä kävi, äiti halusi jalkahierontaan. Äiti mietti ulkona, että jalkahieronta saisi maksaa 20 euroa. No Thaimaassa tunnin jalkahieronnan saisi halvimmillaan 5 eurolla, mutta nyt olimme Euroopassa ja paikka näytti aika tasokkaalla. Menimme sisään kyselemään hintoja. Äiti katseli hinnastoa. Jalkahieronnan olisi saanut hintaan 19,50 euroa, mutta kesto oli vain 30 minuuttia, eihän puolituntia mihinkään riitä. 

Äiti otti tunnin jalkahieronnan, jonka hinnaksi tuli 32,50 euroa. Saimme tiskiltä mukaan pyyhkeen, tossut, housut sekä paidan, jonka jälkeen menimme pukeutumishuoneeseen.  


Äiti vaihtoi vaatteet, minua hieman nauratti äidin uusi asuste. 


Kun vaatteet oli vaihdettu, menimme käytävään odottamaan hierojaa. Hetken päästä tuli nainen, joka tervehti äitiä sanomalla "sawadee kaa". No tämän tervehdyksen äiti taisi vanhastaan ja vastasi hymyillen naiselle "sawadee kaa". 

Meidät ohjattiin huoneeseen, jossa oli hämärä valaistus, rauhallista musiikkia ja patjat lattialla. Minä kävin köllöttelemään toiselle patjalle ja äiti toiselle. 

Hieronta oli äidin mielestä hyvä ja laadukas. Jalkahieronta sisälsi tietysti jalkahieronnan, mutta myös äidin selkää, niskoja ja päätä hierottiin. Hieronnan jälkeen oli aika käydä pukuhuoneessa siistiytymässä ja äiti vaihtoi omat vaatteet päälle. Aulassa saimme vielä teetä ennen kuin jatkoimme matkaa. 


Otin hinnastosta myös muita hintoja muistiin, jos sinua kiinnostaa käydä tässä paikassa.

* Thai-hieronta 60 min 32,50 euroa
* Thai-hieronta 90 min 42,50 euroa

* Aroma-hieronta 60 min 42,50 euroa 
* Aroma-hieronta 90 min 49,50 euroa 

* Jalkahieronta, 30 min 19,50 
* Jalkahieronta, 45 min 26,50 
* Jalkahieronta, 60 min 32,50 

* Kuumakivihieronta, 60 min 42,50 
* Kuumakivihieronta, 90 min 49,50 

Hierontapaikasta lähdimme kiertelemään vanhankaupungin katuja. Aurinko porotti kuumasti taivaalta ja lämpötila oli noussut jo 35 asteeseen. Hetken päästä löysimme mukavan näköisen terassin, jossa oli aurinkotuolit. 


Istuimme aurinkotuoliin ja äiti tilasi vissyä sekä ison lasin valkoviiniä. Hinnaksi tuli viisi euroa. 


Istuskelimme hetken auringonpaisteessa, mutta kauan ei terassilla pystynyt istumaan, sillä minulle alkoi tulemaan kuuma. Minullahan tämä paksu turkki. 


Seuraavassa osassa käymme ruoka- ja viini-ostoksilla Tescossa. Matka jatkuu seuraavassa numerossa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia: