keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Bratislava osa 11, kurkistus kauppahallin hintoihin

Olimme kävelleet turistikarttamme ulkopuolelle, kunnes löysimme kauppahallin nimeltään Tržnica. No sinnehän oli tietysti kurkistettava sisään. Katsoin myöhemmin google mapsista, että olimme kadulla Krížna.


Kauppahallissa ei näkynyt juurikaan turisteja, mutta paikalliset näyttivät olevan siellä ostoksilla. 


Tarjolla oli lihaa ...


Pubi, josta sai olutta huomattavasti edullisempaan hintaan kuin vanhankaupungin ympäristöstä. No olihan miljöökin toinen. 


Myös viiniä oli tarjolla edulliseen hintaan. 


Eikä leivoksetkaan ollut hinnalla pilattuja. Hinnat olivat edullisia, mutta meillä ei ollut tarvetta ostaa mitään. Meistä oli vain mukava käydä katsomassa tarjontaa. Kun olimme tutkineet kauppahallin, menimme pihalle ihmettelemään mihin suuntaan lähtisimme. Ensin katsoimme vasempaan ...


... ja sitten oikealle, jossa näkyi korkea rakennus. Tuon täytyi olla ostoskeskus. 


Lähdimme kävelemään kohti korkeaa rakennusta ja kun pääsimme rakennuksen luokse, niin toden totta, se oli ostoskeskus. 


No mutta ostokeskukseen oli mentävä, sillä aurinko porotti kuumasti taivaalta ja ostoskeskuksessa olisi ilmastointi. Matka jatkuu ostoskeskukseen seuraavassa numerossa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.5 kommenttia:

 1. Kamala kun näitä juttuja lukiessa tulee ikävä Bratislavaan! Käytiin kesäkuun alussa bratislavassa Wienin reissun yhteydessä ja kiva nähdä tuttuja paikkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun viihdyt juttujeni parissa. Ainahan sitä voi muistoissa palata menneisiin matkakohteisiin. Bratislavan juttujen jälkeen luvassa matkakertomuksia Wienistä. -Ape :)

   Poista
 2. Toivoisin enemmän kuvia Apesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään laittaa, olenhan minä aika hauskan näköinen kaveri tai niin äiti ainakin sanoo. Kuvat joissa näkyy hinta on hieman haasteellisia kuvattavia kanssani, kun kamera tarkentaa joko minuun tai hintoihin, joten kuvasta tulee useimmiten suttuinen. Tässä julkaisussa oli tosiaan aika vähän kuvia minusta. Seuraavaan juttuun lupaan neljä kuvaa itsestäni. -Ape :)

   Poista