perjantai 5. kesäkuuta 2015

Malta, osa 27, bussilla ympäri Maltan saarta

Kun olimme kierrelleet jonkin aikaa Vallettan katuja palasimme Hop on Hop off -bussille. Meillä ei ollut mielessä enää mitään pakollista kohdetta, missä pitäisi pysähtyä, istuimme vaan bussin katolla ja nautimme maisemista. 

Bussi (T1) jatkoi matkaa Vallettasta San Antonin puutarhalle ja vanhaan pääkaupunkiin Mdinaan, mutta me olimme nähneet jo nämä paikat. Tämän jälkeen matka jatkui käsityökylään, mutta sielläkään meillä ei ollut tarvetta pysähtyä. 

Mostan kaupungin kohdalla nappasin vain kuvan kirkosta, mutta tämäkään paikka ei houkuttanut pysähtymään, sillä kaupunki ei sijainnut meren rannalla. 


Sovimme Raijan kanssa, että pysähdymme nauttimaan juomat johonkin merenrantaan. Kun olimme vihdoin merenrannassa, hyppäsimme pois bussista. 


Paikka jossa pysähdyimme oli Bugibba Main Square. 


Istuimme hetken terassilla merenrannalla ja hoidimme nestetasapainon kuntoon. 

Kun odottelimme uuden bussin saapumista, seurailin meressä uiskentelevaa koiraa, joka näytti olevan onnensa kukkuloilla hakiessaan isäntänsä heittämää keppiä merestä. 


Bussi matka jatkui Maltan akvaarion ohi Spinola Bay:n rantaan. Josta huristelimme bussilla takaisin hotellille Sliemaan. 

Sliman rannassa minä kävin omalla ajelulla. Ensin tosin kävin maistamassa nallen purkista hunajaa. Kun pääsin hotellille, olin aivan uuvuksissa. Olin ryntäillyt koko viikon sinne ja tänne. Nyt piti hetki huilata. 


Meillä oli enää kaksi päivää lomaa jäljellä, jotka oli tarkoitus ottaa rennosti. Äiti kuitenkin luki illalla matkaesitteitä ja huomasi, että me emme ole käyneet Cominon saarella. Seuraavassa osassa käymme katsomassa miltä saarella näyttää. Matkamme viimeisessä osassa käymme vietämme aamupäivää altaalla ja käymme katsomassa vielä illalla Vallettan katuja. 

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia pääset lukemaan klikkaamalla tästä.1 kommentti:

  1. Nyt on hyviä kuvia Apesta! Seuraava osa saa olla samanlainen.

    VastaaPoista