maanantai 1. kesäkuuta 2015

Malta, osa 24, Sinisen luolan myymälät ja mansikkapirtelö

Veneajelun jälkeen meille jäi vielä aikaa käydä kurkkaamassa, mitä tuiki tarpeellista tavaraa matkamuistomyymälöissä oli. 

Koriste-esineitä oli joka lähtöön.


Kauniin värisiä nugaapaloja rasiassa. Tämä värikäs rasia nugaata oli ainut mitä harkitsin ostavani, mutta sekin jäi ostamatta. 


Sitten löysin pienen kissanpennun, joka oli nukkumassa korissaan. En uskaltanut paijata kisua, että hän ei vaan heräisi päiväuniltaan. 


Ulkona oli keittiöpyyhkeitä, jossa oli maltalaisen herkun kanimuhennoksen ohje. 


Kävimme vielä kurkkaamassa myymälää, josta löytyi simpukoita tehtyjä esineitä. Seuraavan kuvan simpukkalaukku oli äidin mielestä hauska, vaikka tiedän, että äiti ei koskaan käyttäisi tuollaista laukkua. 


Minun mielestäni huisimmat koriste-esineet ovat seuraavassa kuvassa. 


Nyt oli myymälät katsottu, mitään ei tarvinnut ostaa. Kyllä meille turisteille yritetään myydä ihmeellisiä tavaroita, ei sillä, etten olisi joskus niitä sortunut ostamaan. 


Vielä oli hetki aikaa, ennen kuin bussi lähtisi viemään meitä takaisin hotellille. Raija oli karannut jäätelökioskille ostoksille, joten pitihän minunkin mennä ostamaan jotain. Jäätelöä minun ei tehnyt mieli, mutta pirtelö näytti hyvältä vaihtoehdolta. 


Tilasin mansikkapirtelön miettien tilatessa, että minkälainen esanssin makuinen pirtelö sieltä tulisi. Yllätyin kuitenkin suuresti kun maistoin pirtelöä, sillä se oli tehty tuoreista mansikoista. Voi kuinka hyvää se olikaan. 


Kun pirtelö oli juotu, oli aika lähteä takaisin hotellille. Meillä oli suunnitelmissa, että ottaisimme seuraavan päivän rennosti, mutta asiat ei mene aina niin kuin suunnittelee. Hotellilla sovimme Raijan kanssa, että lähtisimme seuraavana päivänä ajelemaan Hop on Hop off -bussilla. Matka jatkuu seuraavassa osassa.


T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia pääset lukemaan klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti