sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kymmenen matkakuvaa -haaste, johon tuli 20 kuvaa

Olen saanut pari haastetta muilta bloggaajilta, mutta en ole ehtinyt vastaamaan haasteisiin. Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja vastaan ensimmäiseen haasteeseen, jonka sain jo helmikuussa 2015. No parempi myöhään kuin milloinkaan. 

Tämän haasteen on laittanut liikkeelle Journey Diary -matkablogi ja minut haastoi mukaan Täynnä tie on tarinoita -matkablogi. 

Olin lukenut tämän haasteen helmikuussa ja vilkaisin nopeasti miten haaste menee. Kun olin saanut jutun valmiiksi, päätin käydä vielä tarkistamassa haasteen sisällön ja huomasin, että kuvat pitää olla teeman mukaisia. No ei muuta kun etsimään kuvia. 

En raaskinut kuitenkaan poistaa jo hakemiani kuvia, joten minun 10 matkakuvan haasteessa on nyt 20 kuvaa. 

Tässä tulee minun 10 plus 10 matkakuvaa. Ensin on aina haasteeseen kuuluva kuva esim. kuva lentokoneen siivestä numero yksi ja sen jälkeen oma kuvani numerolla 1.1. 

1) Kuva lentokoneen siivestä. No näitä kuvia on nappailtu aikalailla ja poistettu saman tien, joten kuvan löytäminen oli hieman haasteellista. No yksi kuitenkin löytyi, mutta se oli niin hirveä, että sitä ei voinut julkaista. Päädyin laittamaan kuvan lentokoneesta, kyllähän kuvassa siipikin näkyy. 


1.1.) Äitini ei onneksi viihdy lomillaan vaate- ja kenkäkaupoissa. Välillä on kuitenkin pakko käydä ostamassa jotain uutta. 2) Paras vahingossa onnistunut otos. 


2.1.) Joskus valokuvaan saa mukaan myös tunnelman. Aamukävely Madridissa. 3) Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle. 3.1.) Täydellinen Alppimaisema. Aamulla kannattaa herätä ajoissa, jotta voi ottaa täydellisen kuvan. No kaikki ei mene aina niin kuin elokuvissa. 4) Luontokuva. Guatemala. 4.1.) Matkailu on ihanaa! Pitkät lentomatkat eivät ole. Välillä paleltaa ihan älyttömästi. 5) Kuva yläilmoista. 5.1.) Annoskateuskuva. Tilaat ystäväsi kanssa matkalla samasta listasta pizzan. Ystäväsi saa littanan peruspizzan ja sinulle kannetaan eteen muhkea täytetty pizza, jossa päällä on tuoretta tomaattia, juustoa ja ilmakuivattua kinkkua. 6) Postikorttimaisema. Mostar. 6.1.) Olen aika kuvauksellinen kaveri, mutta ei minustakaan kaikki kuvat onnistu. 7) Kuva matkaseurasta. Joskus onnistaa ja saa matkaseuraksi lentokapteenin. 7.1.) Uudet makuelämykset tekee matkailusta mielenkiintoista. Välillä uudet makuelämykset saattavat polttaa suuta. 8) Fiilistelykuva palmun alla. 
8.1.) Matkoilla tutustuu uusiin mielenkiintoisiin tuttavuuksiin. 9) Hyvää huomenta kuva. Huomenta, huomenta, eihän minulla vaan seiso silmät päässä. Oliko ihan pakko herätä näin aikaisin. 

9.1.) Joskus joutuu syömään aamupalaksi dinosauruksen. No tämä kuva sattui osumaan kategoriaan suurin piirtein. 
10) Lempikaupunkini. New York. 10.1.) Guatemalan viidakosta saattaa löytää mielenkiintoisia juttuja, varsinkin, jos on geokätköilijän seurassa. Luulen, että tämä haaste on kiertänyt jo aikalailla blogeissa, joten en haasta ketään yksittäistä matkabloggaajaa vaan kaikki bloggaajat, jotka ovat riippuvaisia matkailusta. 

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.
6 kommenttia:

 1. Tosi hyviä kuvia , Ape! Olet taitava kuvaaja, vaikka on tainnut äiti vähän avustaa ainakin noissa kuvissa joissa olet itse! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hiipi! Juu, äiskä ottaa kuvia minusta, selfiet ei oikein luonnistu minulta. -Ape :)

   Poista
 2. No olipa pizza! :D Oliko ihan Italiassa otettu pizzakuva vai jossain muualla? Apella on kyllä asiat hyvin, kun reissussa on aina mukana oma privaatti valokuvaaja! ;)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä huisi Pizza. Ravintola jossa söin tämän pizzan oli Malastrana Rossa, Milanossa Corso Garibaldilla. Joo, äiskä toimii valokuvaajana ja saa yleensä paljon hymyilyä osakseen, kun kuvailee minua. Välillä joku tulee jopa kyselemään kuka minä oikein olen. -Ape

  VastaaPoista
 4. Olipa taas hyviä kuvia! Ja kukas vaaleaverikkö se siellä kainalossa? Vähän näytät hämmentyneeltä vai ujousko iski, hmmm...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapasin tuon tytön Guatemalassa. Yritin kovasti jutella sille, mutta yhteistä kieltä ei oikein löytynyt. :D -Ape

   Poista