maanantai 18. toukokuuta 2015

Malta, osa 13, lounas Castille hotellin ylimmässä kerroksessa

Kun olimme viettäneet hetken aikaan ylemmässä Barrakka-puutarhassa oli aika mennä lounaalle. 


Lounaspaikkamme oli ihan puutarhan vieressä hotelli Castillen ylimmässä kerroksessa. 

Alkuruuaksi saimme pastaa, se oli huisin hyvää. Ruokajuomaksi aikuiset saivat valita lasillisen joko valko- tai punaviiniä. 


Meidän pöydässä istui äidin lisäksi uusi tuttavuutemme Raija ja kaksi muuta mukavaa naista. Kun saimme pääruuan seurueemme naiset tulivat tulokseen, että viinilasi oli aivan liian pieni, jotta se riittäisi koko lounaan ajaksi. Yhteistuumin he päättivät ottaa pullon valkoviiniä, jonka hinnaksi tuli huikeat kahdeksan euroa. 

Pääruuaksi olimme valinneet kalaa. Söin tätä maltalaista kalaruokaa pari kertaa lomani aikana, mutta en voi kehua tätä ruokalajia. Kala oli mielestäni mautonta. 


Minulle jäi Maltalta reissulta muutenkin sellainen tunne, että Malta ei ole mikään herkuttelijan paratiisi, tosin saattaa olla, että olen ollut väärien ruokapatojen äärellä. Minusta ja monesta muusta matkailijasta tuntui, ettei Maltalla käytetty ollenkaan paistinpannua. 

Ennen jälkiruokaa kävin katsomassa maisemia ravintolan kattoterassilta äidin ja erään seurueemme naisen kanssa. 


Kattoterassilta näkyi ylemmän Bakkarra-puutarhan portti. 


Vallettan kirkkojen kattoja. 


Rannassa oleva suuri risteilyalus. 


Ja paljon muuta. 


Minä istuskelin hetken kattoterassilla nauttien auringonpaisteesta, mutta sitten oli palattava ravintolaan jälkiruoalle. 


Jälkiruuan sai valita kolmesta vaihtoehdosta, tarjolla oli jäätelöä, pannacottaa ja jotain mitä minä söin, en vain millään muista mitä se oli, mutta ihan hyvältä se maistui. 


Lounaan jälkeen jatkoimme matkaa päivän viimeiseen kohteeseen, joka oli The Malta Experience, mutta siitä sitten kerron seuraavassa numerossa

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia pääset lukemaan klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti