sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Voitto Streat Helsinki Instagram-kilpailussa, Ape sai yllätyspaketin!

Streat Helsinki EATS tapahtuma järjestettiin maaliskuussa 2015. Minä kävin tapahtumassa herkuttelemassa äidin ja Tuijan kanssa.  

Instagrammin puolella Streat Helsinki järjesti kilpailun, johon minä osallistuin omalla selfiellä. 


Kisassa valittiin viisi voittajaa ja minä olin yksi heistä. Jihuu! 

Nyt oli aika lähteä hakemaan yllätyspakettia Torikortteleista, sillä pakettini oli jätetty noudettavaksi Taiga Colorsin myymälästä. 

Kun pääsin Kampin metroasemalle, törmäsin tuttuihin. He olivat minun reissukavereitani kiertomatkalta Belize, Guatemala ja Meksiko. Vaihdoimme kuulumiset ja juttelimme hetken, aiheena oli tietenkin matkailu. 

Matka jatkui metroaseman uumeniin, jossa näin muukalaisia. 


Rautatieasemalta kävelimme Torikortteileihin. Päivä oli mukavan aurinkoinen ja minä katselin hetken Senaatintorilla kuljeskelevia turisteja. 


Äiti oli saanut vinkin, että Torikortteleissa oli naapuripäivä. Ohjelmaa meillä ei ollut mukana, mutta äiti muisti, että Kiseleffin talo oli ainakin ollut listassa mukana. 


Kun astuimme ovesta sisään ystävällinen nainen ilmoitti. "Siellä saa ilmaiseksi kahvia ja jäätelöä, paikka löytyy vasemmalta". No tämäpä oli mukava yllätys.


Kahvin ja jäätelön tarjosi meille Café Köket juhlapäivän kunniaksi, he olivat avanneet uuden kahvilan Kiseleffin talossa. Kahvilan vitriinissä oli aika herkullisen näköinen kakku. Kun kahvit oli juotu, kiertelimme hieman myymälöissä. Yritimme äidin kanssa katsella missä on Taiga Colors, jossa palkitomme odotti. Myymälää ei löytynyt millään. 

No eihän Taiga Colorsin myymälää voinut löytyä, kun se oli ihan eri talossa, osoitteessa Unioninkatu 28. Saamassamme sähköpostissa oli kyllä ihan oikea osoite, mutta äidiltä oli mennyt osoitteet päässään sekainen.

Löysimme vihdoin myymälän ja astuimme sisään. Minulle tuli heti kotoisia olo tässä kaupassa, vaikka en ole Borneossa käynytkään. Seinällä oli huisin kauniita kuvia orangeista. 


Äiti esittäytyi Taiga Colorsin yrittäjälle, joka on suunnittelija ja valokuvaaja Jutta Kuurre. 

* Hei olen Apen äiti.
* Ai sinä olet Apen äiti, vastasi Jutta ilahtuneella äänellä.

Jutta antoi minulle palkinnon ja kutsui myös muut myymälässä olevat katsomaan minua. 


Juttutuokion jälkeen tutustuin hieman paremmin myymälän tarjontaan. Löysin heti suosikkityynyn myymälästä. 


Jutta aloitti Borneo Colors tuotemerkillään, joka on saanut alkunsa rakkaudesta Borneoon ja sen sademetsiin. Mallisto laajeni Taiga Colorsiin, joka saa inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja ympäristöstä.


Kun olimme tutustuneet myymälään, kiitimme Juttaa ja lähdimme kohti Kiasmaa. 

Kotiin päästyäni pääsin tutkimaan yllätyspakettia tarkemmin. Kirjekuoressa oli onnittelukortti ja kuoreen oli piirretty minun kuvani. Aika hauska juttu. 


Mutta mitä kaikkea palkintokassi sisälsi. Eskimon kertakäyttöisiä paistovuokia, leivinpaperia, elmukelmua ja tuplasuljinpusseja. Lisäksi löytyi Bryggerin olutpullo, Torikorttelien kangaskassi ja postikortteja sekä kirja Helsinki Streets of Food. 


Kun luulin jo, että yllätyspaketin sisältöä oli tutkittu, löysin vielä hampurilaispaperin. Ihmettelin, että miksi pakettiin oli laitettu tällainen paperi. 


Mutta kun avasin paperin, sieltä löytyi 20 euron lahjakortti ravintola B Smokeryyn. Huisia! Tässä ravintolassa en ole käynytkään, mutta uskon että heidän ruokansa maistuu minulle, sillä listalla näytti olevan ribsejä. 


Kiitos palkinnosta Streat Helsingin väki ja yhteistyökumppanit! Toivottavasti teillä on jo uusi ruokatapahtuma suunnittelun alla. 

Jos haluat lukea postaukseni Streat Helsinki EATS tapahtumasta klikkaa tästä. Seuraavassa postauksessa pääset mukanani Kiasmaan.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.


6 kommenttia:

 1. Vau, onnea voitosta! Olet taas ehtinyt kierrellä vaikka missä kivoissa paikoissa ja nähdä mielenkiintoisia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Matkatar! Juu, vierivä kivi ei sammaloidu. -Ape

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Mekin piipahdimme tuossa Borneo Colors myymälässä joulun alla, vielä hiukan oikean Borneon tunnelmissa ja on tosiaan iloinen väriläikkä Helsingissä noilla kulmilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Oli kyllä piristävän värikäs liike, verrattuna meidän suomalaisten yleiseen harmauteen. :)

   Poista
 3. Wau Ape, Onneksi olkoon! Hieno oli toi tyyny ja muitakin upeita kuoseja! Houkutteleva nimi Taiga Colors :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voitin ihan ensimmäistä kertaa, huisia. Oli kyllä eri hienoja kuoseja. -Ape

   Poista