torstai 9. huhtikuuta 2015

Tallinna osa 5, Viru-keskus

Aamukävelyn jälkeen vanhassa kaupungissa oli aika mennä hetkeksi sisätiloihin lämmittelemään. 

Viru keskus oli sopivan lähellä, joten suuntasimme sinne. Tämä kauppakeskus tuskin esittelyä kaipaa, sillä luultavasti kaikki Tallinnassa käyneet tuntevat tämän ostoskeskuksen.


Meille tässä ostoskeskuksessa käynti oli kuitenkin ensimmäinen. Kun astuimme ovesta sisään toisella puolella näkyi ravintola Amarillo ja toisella puolella Robert's coffee. 

Mitä muuta Viru keskuksesta löytyy? Kahviloita, ruokapaikkoja, kukkakauppoja, vaatteita, kenkiä, laukkuja jne.

Katselimme hetken ostoskeskuksen tarjontaa, mutta shoppailu ei meitä juurikaan kiinnostanut. 


Äiti oli lukenut etukäteen jostain oppaasta, että ABC King olisi hyvä kenkäkauppa. 


Kävimme kierroksella kaupassa, mutta emme olleet asiasta samaa mieltä. Ei kauppa ollut meidän mielestämme mitenkään ihmeellinen. Ainoat kengät jotka kiinnostivat äitiä ovat alla olevassa kuvassa. 


Kengät jäi kuitenkin myymälään, sillä kenkien hinta oli yli sata euroa. Muissa kaupoissa emme käyneet. 

Kenkäkaupan lähellä olevassa kahvilassa olisi ollut tarjolla edullisia leivonnaisia, mutta kello oli vasta niin vähän, että leivonnaiset eivät maistuneet. 


Emme ole äidin kanssa intohimoisia shoppailijoita, mutta jos sinä olet, käy kurkkaamassa myös ostoskeskuksia Kristiine ja Rocca Al Mare.

Kun tulimme Viru keskuksesta ulos, paistoi ulkona aurinko. Huisia! 


Ilma oli kuitenkin viileä ja risteyksen toisella puolella näkyi kiertoajelubussi. Seuraavassa osassa käyn testaamassa Tallinnan Hop on Hop off -bussin.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia:

 1. Ihana Ape ja äitinsä <3
  Mielenkiinnolla luen näitä juttuja.Kuvilla höystettynä ihan mahtavaa ja opettavaista luettavaa iltasatunakin lapsille :) tv.Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Kiitos Raija palautteesta. Varovasti sitten, kun luet lapsille, jutuissa on mukana välillä "aikuisten juttuja". Terveisin Ape ja äiti.

   Poista