lauantai 28. maaliskuuta 2015

Uusia matkakertomuksia luvassa huhti- ja toukokuussa!

Hetken minulla oli jo suuri tuska, ei matkan matkaa varattuna. En ymmärrä miten tällainen tilanne pääsi käymään. 


Tällä viikolla sain kuitenkin matkakuumeeseen lääkettä matkavarausten muodossa. 

Seuraava matkani suuntautuu Tallinnaan. Äiti on käynyt kolme kertaa Tallinnassa, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa. Nähtävyyksiä näillä matkoilla ei ole juuri nähty, lukuun ottamatta taidemuseo Kumua. Minulle matka Viroon on ensimmäinen! 

Yritimme etsiä huhtikuuksi matkaa Euroopan pääkaupunkeihin, mutta olimme liikkeellä liian myöhään ja hinnat olivat liian korkeat meille. Päätimme siis lähteä Tallinnaan ja tutustua kaupunkiin tarkemmin turistin silmin, ei siis pelkästään syömistä ja juomista. Saa nähdä mitä löydämme Virosta parin yön reissumme aikana.


Toukokuussa on tiedossa "THE MATKA" Maltalle. Äiti on jo vuosia halunnut matkustaa Maltalle, mutta tarjontaa on ollut huonosti ja hinnat ovat olleet kalliita. 

Tänä vuonna Malta tuli takaisin matkanjärjestäjien valikoimaan, lisäksi Finnair aloitti suorat lennot Maltalle. 

Äiti tutki monta kuukautta netistä eri vaihtoehtoja. Valmismatkoja, hotelli- ja lentopaketteja, pelkkiä lentoja, erilaisia hotelleja, laivamatkaa Sisiliasta Maltalle. Lopuksi päädyimme valmismatkaan. 

Edullinen matka ei ollut, mutta matkan hintaan kuuluu retkiä, kuljetukset, aamiainen ja illallinen. Joten äiti laskeskeli, ettei käyttörahaa juurikaan kuluisi reissussa. 

Voit siis tahtoessasi tulla lukumatkalle Maltalle toukokuun puolella, luvassa on jatkokertomus. Seuraamalla minua Facebookissa, saat tiedon milloin blogista löytyy uusia juttuja.


Jos sinulla on jotain erityisiä vinkkejä minulle Tallinnasta, niin kerro ihmeessä! Hyvät ruokapaikat kiinnostaa aina, mutta ei sitten mitään romanttisia fine dining ravintoloita, sillä menemme matkalle äidin kanssa matkalle kahdestaan. 

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti