sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kiertomatkan osa 33, Valladolidista Cancuniin, sissi bussissa

Valladolid oli kiertomatkamme viimeinen kaupunki. Osa ryhmästä lähtisi takaisin kotiin ja toiset jatkaisivat lomaa Meksikon Playa del Carmenissa. Me suuntaisimme äidin kanssa viikoksi Cancuniin, sillä äiti oli ollut jo vuonna 2010 kolme viikkoa Playa del Carmenissa.

Valladolidin hotellin pihalla oli aika sanoa heippa lentokentälle lähtijöille. Minua kävi heitä vähän sääliksi, sillä olisin suonut heille lomaviikon rantakohteessa. Kiertomatka oli ollut antoisa, mutta rankka, joten rantaloma oli nyt paikallaan. 

Lentokenttä kuljetus lähti matkaan ja me siirryimme toiseen bussiin. Ensin vietäisiin ihmiset Playa del Carmeniin ja viimeiseksi meidät Cancuniin. Olimme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun, sillä matkanjärjestäjän alkuperäinen suunnitelma oli viedä meidät takaisin lentokentälle, josta menisimme hotellille niiden mukana, jotka saapuivat Suomesta Cancuniin. 

Nyt pääsimme suoraan hotellille ja aikaa säästyi monta tuntia. 


Bussi saapui kahden tunnin ajomatkan jälkeen Playa del Carmeniin. Nyt oli aika heittää hyvästit ystävällemme geokätköilijälle, joka jäi Playa del Carmenin hotelliin viikoksi. No heitimme hyvästit vain viikoksi, sillä näkisimme hänet vielä lentokentällä. 

Ihmisiä jäi yksi toisensa jälkeen pois bussista. Kun bussissa oli vain muutama henkilö jäljellä, tapahtui jotain kummallista. 

Kerroin aiemmassa osassa, että eräs pariskunta oli ottanut Palenquesta mukaan sissin, mietin jo silloin, että tästä ei hyvä seuraa. 

Yhtäkkiä penkillä oli joku vieras tyyppi, joka tuijotti minua! Sissi oli karannut huoltajiltaan! 


Zapatisti-sissi tuijotti minua ja minä sissiä. Tuijotuskisa oli tiukka ja minua kävi vähän huimaamaan. 


Sissi pääsi niskan päälle ja tuijotti minua edelleen tiukasti. 


Ehditkö jo huolestua puolestani? No mutta ei hätää, sehän oli vaan leikkimielistä poikien kisailua. 

Zapatisti-sissi oli oikeasti ihan mukava, eikä halunnut taistella kanssani. Hän kertoi nimensä olevan Chapatisti. 

Istuskeltiin yhdessä, ennen kuin Chapatistin huoltaja tuli hakemaan hänet pois, sillä hekin jäivät viettämään lomaa Playa del Carmeniin tai johonkin siihen lähistölle.  


Kiertomatka päättyi onnellisesti, nähtiin paljon uutta, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja opittiin uusia asioita. 

Äiti sai uuden ystävän geokätköilijästä ja minä puolestani Chapatistista. 

Huristelimme bussilla äidin, paikallisoppaan ja kuskin kanssa Cancuniin, sillä kaikki muut, mukaan lukien suomalainen opas olivat jääneet Playa del Carmeniin. 

Kiertomatka päättyi tähän, mutta postaukset jatkuu muiden juttujen merkeissä. Seuraavana kooste kiertomatkasta, sitten vinkkejä Meksikoon, jonka jälkeen matkakertomuksia Cancunista ja Isla Murejeksesta. 

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voi lukea klikkaamalla tästä.
2 kommenttia:

  1. Kiiitos Ape ja äiti! Olipa huikee kiertomatka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jatta, että olit mukana! Palaute lämmittää aina mieltä! - Ape

      Poista