torstai 5. maaliskuuta 2015

Cancun osa 3, allasbaarin snack-tarjonta

Aamulla aikaisin menimme katsomaan hotellin rantaan aamun sarastusta. 


Näkymä oli kaunis, mutta kauan emme pystyneet maisemia ihailemaan, sillä hyttyset päättivät tehdä täsmäiskuja äidin herkullisiin jalkoihin. 

Oli aika mennä aamiaiselle. Hotellin aamiaisterassi sijaitsi sisäpihan uima-altaan vieressä. 


Sisäpihan uima-allasta en nähnyt kenenkään käyttävän, ehkä siinä olisi tullut liian kuuma, koska allas oli täysin tuulen suojassa. 

Kun olimme nauttineet aamiaisen, siirryimme hotellin uima-altaalle, joka sijaitsi merenrannassa. Ensin kävin rannassa ottamassa kuvan hotellista. 


Sitten istahdin aurinkotuoliin ja ihailin hienoa keltaista ranneketta, jonka oli saanut respan mukavalta naiselta. 


Nyt kun minulla oli hieno ranneke, voisin syödä ja juoda mitä halusin. Tosin aikuisten juomia en saanut tilata, sillä olehan vasta viisi vuotta.

Oli niin aikainen aamu, että altaalla oli mukavan hiljaista. Ketään muita ei ollut vielä paikalla kuin meidän porukka eli minä, äiti ja reissulasse.

Meillä on tapana herätä matkoilla aamulla seitsemän tai kahdeksan aikaan, sillä aamun hiljaiset hetket ovat mukavia ja päivän aikana ehtii tehdä enemmän kun herää ajoissa. No nämä on makuasioita ja kyllä reissussa saa nukkua pitkään, jos oikein nukuttaa. 

Vietimme leppoisaa aamupäivää altaalla, pian altaalle alkoi tulla muitakin hotellin asukkeja. Muutaman tunnin altaalla olon jälkeen suuntasimme allasbaariin syömään välipalaa. 

Allasbaarissa oli tarjolla mm. hampurilaisia, hot doggeja, pizzaa, nachoja, burritoja, chicken wingsejä, popcornia ja ranskalaisia. 


Minä otin kolmioleipiä, nachoja ja juustokastiketta. 


Välipalan jälkeen oli aika lähteä katselemaan Cancunin kaupunkia. Matka jatkuu seuraavassa numerossa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia:

  1. Hei Ape! Olen tykkäillyt Sinusta usein Instagramin puolella, mutta harvemmin eksynyt tänne asti lukemaan juttujasi tänne asti, sillä siinä vaiheessa kun tein isomman "harjoituksen" ja naputtelin kaikkia tietämiäni suomalaisia matkablogeja Blogloviniin niin joko missasin Sinut siellä jotenkin tai sitten et ollut löytänyt tietäsi sinne(kin). Eilen muistin & löysin Sinut sitten sieltäkin, niin pysyn paremmin perässäsi jatkossa! Tosin matkoilla en aina ehdi lukemaan kovin paljoa - ja ensi viikolla lähden taas matkoille, sisarentyttärien, 2 kpl, kanssa Lissaboniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pirkko! Oi Lissabon! Olen viime päivinä juuri haaveillut Lissabonin matkasta! Ihanaa matkaa teille. Äiti kertoi, että Lissabonissa on ihania leivonnaisia (pastei de belem). Odotan innolla postauksiasi kaupungista. Nyt täytyy tunnustaa, että en edes muista milloin olen rekisteröitynyt Blogloviniin, kun en itse käytä kyseistä palvelua, mutta hyvä että löysit minut. - Ape

      Poista