sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Cancun osa 13, Isla Mujeres, Ape turistikaupoissa tinkimässä

Päivä Isla Mujereksella oli kulunut kaupunkia katsellessa, rantapäivää viettäen ja hieronnassa rentoutuen. Nyt oli aika suunnata katsomaan kauppojen tarjontaa. Äiti ei juurikaan tee ostoksia matkoillaan, mutta pidämme tavaroiden katselusta. 

Kun olimme kävelleet hetken, löysin jotain huisin huisia! Kavereita puun täydeltä! Värikkäitä apinoita ja virheitä sammakoita. 


Minun oli heti mentävä porukkaan mukaan. Löydätkö minut kuvasta? 


Kävin hieman lähemmin tutustumassa yhteen sammakkoon. 


Ohi kulkeva mies tuli kysymään äidiltä, että oletko kokeillut rutistaa apinoita vatsasta. Äiti sanoi miehelle ettei hän ollut puristellut apinoita ja mies päätti näyttää mitä tapahtuisi. 

Mies kävi painamassa apinaa vatsasta ja apina sanoi "viik". 


Kaupoista löytyi jos jonkinlaista turistitavaraa. Sombreron äiti oli jo ostanut minulle, joten hattuakaan ei tarvinnut ostaa. Lauttasataman vieressä oli myös herra sammakon kauppa. 


Yhdestä sammakosta oli kovinkin hyvä idea painaa minua päästä. Kiersimme useamman kaupan, mutta mitään ostettavaa emme löytäneet. Matkakaverimme reissulasse löysi kaupoista ostettavaa. Ensin hän valitsi tuotteet, jonka jälkeen oli aika kysyä hintoja, sillä hintalappuja ei ollut.  


Reissulasse ja äiti ei pidä tinkimisestä, joten minä päätin hieman auttaa matkakaveriani. 

Myyjä sanoi tuotteille hinnan. Silloin minä päätin nousta äidin kassista. Äiti kysyi myyjältä: "Paljonko hinta on apinalle?". 

Myyjää hymyilytti ja hän sanoi äidille: "Apina on hieman surullisen näköinen." Äiti vastasi myyjälle: "Ape on surullinen, koska hinta on liian korkea."

Hetki siinä vaihdeltiin laskimessa olevia hintoja ja lopuksi tehtiin kaupat. 


Päiväretkemme Isla Mujereksella oli tullut päätökseen, nyt oli aika palata laivaan. 

Seuraavassa osassa hotelliarvostelu Cancunin hotellista Cancun Bay Resort. Matkan viimeisessä osassa käymme lentokentällä ostoksilla ja syömässä Bubba Gumpin ravintolassa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti