lauantai 28. helmikuuta 2015

Kiertomatkan osa 32, geokätköilyä aamutuimaan, Valladolid

Heräsimme aamulla ajoissa aamiaiselle, sillä lähtisimme hotellilta jo puoli yksitoista. Aamun ohjelmassa meillä oli kätkön etsimistä ja kaupungin katselua. 


Aamiaisen jälkeen lähdimme etsimään kätköä. Muutama muukin oli herännyt ajoissa, sillä kaupungissa oli käynnissä jo juoksukilpailut. 


Keskusaukion ympäristö oli siistiä ja pidetty hyvin kunnossa. 


Mutta kun olimme kävelleet parisataa metriä pois aukiolta, muuttuivat maisemat täysin. 

Geokätkö oli yksityisellä alueella. Kun saavuimme majatalon pihalle, kysyi mies terassilta: "Etsittekö aarretta?". Vastasimme miehelle: "Kyllä, kyllä". 


Sitten alkoi pusikoiden tutkiminen. Minä kaivelin jos jonkinlaista koloa, mutta mitään ei löytynyt. Onneksi geokätköilijä huusi hetken päästä: "Täällä!". 


Kätkö oli löydetty, jihuu! Meille jäi vielä hyvin aikaa katsella Valladolidin keskustaa. 

Keskustan risteyksessä oli poliisi, joka ohjasi liikennettä. En ole koskaan nähnyt niin hymyilevää poliisia. Kun saavuimme risteykseen äidin ja geokätköilijän kanssa, toivotti poliisi meille hyvää huomenta hymyillen. 


Kuljimme hetken kaupungin katuja ja katselimme kauppoja. Geokätköilijä osti pari kangaskassia, mutta muuta ostettavaa emme kaupoista löytänyt. 


Istuimme vielä hetken auringonpaisteessa Valladolidin keskusaukiolla jutellen niitä näitä, mutta sitten oli aika mennä huoneeseen laittamaan tavarat kasaan lähtöä varten. 


Tänään päättyisi kiertomatka ja ensi viikon viettäisimme äidin kanssa Cancunissa. Mutta vielä on yksi osa kiertomatkaa jäljellä: "Bussimatka Valladolidista Cancuniin". 

Bussimatka saattaa kuulostaa tylsältä, mutta jotain jännittävää matkan aikana tapahtui, siitä voit lukea kiertomatkan viimeisestä osasta

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voi lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia:

  1. Kiva lukea taas värikkäitä tarinoitasi Ape! Luen n. viikon välein kertyneet postaukset kerralla, näin on hauskempi seurata matkaanne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet mukana matkalla. Lukijoiden palautteesta tulee niin mukava olo ja saa uutta voimaa kirjoittamiseen. Kiitos Matkatar. :) -Ape

      Poista