perjantai 27. helmikuuta 2015

Kiertomatkan osa 30, maasta kaivettua ruokaa ja snapseja, Meksiko

Aamupäivällä olimme vierailleet Campechessa ja Uxmalin mayakaupungissa. Nyt oli aika mennä lounaalle. 


Opas ohjasi meidät ravintolan läpi takapihalle, sitä emme tosin tienneet miksi. 

Pian saimme asiaan selvyyden. Kokit tulivat pihalle ja alkoivat kaivamaan maata. Jihuu! Saisimme maassa haudutettua lihaa. Kokit nostivat ruuan maasta ja ottivat folion pois. Folion alta paljastui, kasviksia, perunaa, kanaa ja porsaanlihaa. Mmmm ... kylläpä se tuoksui hyvältä. 


Minä otin porsaanlihaa, se oli hyvää ja mureaa.


Lopuksi aikuiset saivat vielä aikuistenjuomaa, jossa oli tequilaa, kahvilikööriä ja vissyä. 


Kun lounas oli nautitti, oli aika jatkaa matkaa kohti kiertomatkamme viimeistä yöpaikkaa. Matka jatkuu seuraavassa numerossa.  

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voi lukea klikkaamalla tästä.2 kommenttia:

  1. Hei Ape ja "äiti" ! Olen seurannut matkaanne tässä melkein päivittäin ja on ollut kiva saada olla mukana. Pari kysymystä : kuinka pitkä tämä kiertomatnka kaikkineen on ollut, tuntuu että paikkoja ja tapahtumia on niin paljon että riittikö ihan viikko vai oliko se pidempi? Ja toinen kysymys: kuinka iso oli ryhmänne ja kehtaatko arvioida esim. ikähaitaria yhtään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mukava kuulla, että olet ollut mukana matkalla. Kiertomatka oli seitsemän päivää, vaihdoimme melkein joka päivä yöpaikkaa, viidakkohotellissa olimme kaksi yötä. Yhteen päivään mahtui useampi käyntikohde. Tämä kiertomatka oli aika hektinen, tarjolla on myös kiertomatkoja, joissa ei siirrytä näin tiiviisti. Ryhmässä taisi olla 20 -22 henkilöä. Äitini iän voin kertoa, hän on 40-vuotta. Muiden ikää on hieman hankala arvioida. Muutama oli ehkä 20 - 30 ikävuoden väliltä. Suurin osa ryhmäläisistä taisi olla 40 - 65 ikävuosien välillä. Vaikutti siltä, että kaikki ryhmässä olleet matkustaneet paljon. Mukavaa porukkaa oli. Osa porukasta oli reissussa vain tämän kiertomatkan ja osa jatkoi lomaa Playa del Carmenissa ja me äidin kanssa Cancunissa. T. Ape

      Poista