torstai 8. tammikuuta 2015

Soul osa 14, kahvila, jossa oli herkullisia vohveleita ja eläviä lampaita

Oli matkamme viimeinen päivä. Käyttörahaa meillä oli kulunut ihmeen vähän, vaikka olimme ennen reissua lukenut, että Soul on kallis kaupunki. Tänään oli siis aika hieman törsätä ja ajaa taksilla syömään vohvelia. 


Olin etukäteen lukenut netistä, että Soulista löytyy vohvelikahvila, jossa oli eläviä lampaita. 

Menin hotellin respaan kysymään tarkemmat koordinaatit. Ystävällisellä nuorella miehellä ei ollut aavistustakaan kyseisestä kahvilasta, mutta hän alkoi kaivamaan tietoja netistä. 

Hetken etsimisen jälkeen, hän löysi kahvilan ja sanoi minulle. "En tiennytkään tällaista kahvilaa olevan, minun pitää viedä tyttöystäväni tänne." 

Sain vinkin että pääsisin kahvilalle metrolla pysäkille Hongik University ja matka kestäisi noin 20 minuuttia. Mutta oli lomani viimeinen päivä, eikä voimani enää riittänyt metrokarttaan tutustumiseen. Oletko nähnyt miltä Soulin metrokartta näyttää? No tältä! Pyysin kahvilan osoitteen lapulle, jotta voisin mennä taksilla kahvilaan. Huitaisin tien laidasta taksin ja annoin lapun kuskille, joka näppäili osoitteen navigaattoriin. 


Taksi saapui kohteeseen ja matkalle tuli hintaa noin kuusi euroa. Kuski kysyi äidiltä, ollaanko oikeassa paikassa. Äiti hymyili kuskille ja sanoi. Nyt on vähän vaikea sanoa, kun en ole ennen käynyt täällä. Kuski hymyili ja sanoi, no navigaattorin mukaan ollaan oikeassa paikassa.

Seisoimme kadun laidassa, mutta kahvilaa ei näkynyt. Äiti muisti, että respassa sanottiin, että kahvila olisi kellarikerroksessa. Ei siis muuta kuin etsimään. 

Kahvila "Thanks Nature Cafe" löytyi hetken etsimisen jälkeen ja näytti olevan erittäin suosittu.  


Kahvilan pihalla oli kaksi elävää lammasta Elsa ja Anna. 


Aitauksessa oli myös kaksi pienempää kaveri, joiden kanssa pääsin kuvaan. Juuri kuin äiti oli ottamassa kuvaa, näin kun yksi tyttö osoitti minua ja sanoi, voi kuinka hän on suloinen. Kröhöm. 


Kun olimme olleet hetken lammasaitauksessa, menimme kahvilaan sisään. Kahvila oli aivan täynnä, joten meidän piti odottaa vuoroamme. Otin odotellessa hinnastosta kuvan. Halvin vohveliannos oli noin neljä euroa ja kallein noin yhdeksän euroa. Pääsimme sisään kahvilaan ja valitsin listalta mansikkavohvelin, joka oli hurjan suuri. Annoksessa oli jäätelöä, kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita. Annos oli niin suuri, että emme jaksaneet syödä sitä kokonaan. 


Tämä oli viimeinen päiväni Soulissa. Aika herkullinen loppu lomalle vai mitä tuumaat? Kaksi juttua on kuitenkin vielä tulossa tältä reissulta, seuraavan jutun nimi on: "Mitä tänään syötäisiin? Kimchiä, kimbapia vai jotain ihan muuta?" ja toinen juttu on hotelliarvostelu Soulista.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti