tiistai 13. tammikuuta 2015

Ape Finnairin Loungessa

Äidin Finnair Plus-pisteet alkoivat mennä vanhaksi, joten käytimme pisteet sisäänpääsyyn Finnairin loungeen. Jos et tiedä mikä on lounge, niin minäpä kerron sinulle. Se on sellainen paikka, jossa saa syötävää ja juotavaa ilmaiseksi. No joku viisas on sanonut, että ilmaisia lounaita ei ole ja tottahan se on. 

Edellytyksenä loungeen pääsyssä on yleensä, että olet matkustanut hurjan paljon samalla lentoyhtiöllä tai matkustat businessluokassa. Ilmainen ei ehkä sittenkään ole oikea sana tässä yhteydessä. Voit myös halutessasi ostaa sisäänpääsyn loungeen erikseen. Ensin äiti otti viiniä ja minä kanasalaattia. Aikuisten juomia ja limuja sai ottaa itse hanasta.Seuraavana vuorossa oli lämmin ruoka. Ruoka ei ehkä näytä kuvassa herkulliselta, mutta se oli ihan syötävää. Äiti otti lasin olutta, mutta hänen taidoillaan ei kyllä ravintolaan töihin pääse. Puolet oluesta oli pelkkää vaahtoa. Lisäksi äiti otti kahvin kanssa jotain makeaa. Minä sain vain haistella mitä laissa on, äiti sanoi, että olen vielä liian pieni maistamaan aikuisten juomia. 


Lentomme Souliin lähti Non-Schengen-alueelta. Tämän alueen lounge löytyy porttien 36 ja 37 välissä. Minä sain vielä kupillisen suolapähkinöitä, joita napostelin äidin lentolaukussa. Seuraavassa jutussa hotelliarvostelu Soulista

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkajuttuja voit lukea klikkaamalla tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti