perjantai 23. tammikuuta 2015

Aivot narikkaan ja valmismatkalle

Meitä matkailijoita on moneen lähtöön. Joku ei missään nimessä lähtisi valmismatkalle ja toinen ei laittaisi rinkkaa selkään. Osa haluaa hoitaa lento- ja hotellivaraukset itse, kun taas toiset antaa matkanjärjestäjän hoitaa järjestelyt. Itse kuulun niihin matkustajiin, jotka eivät laita rinkkaa selkään. Varaan hotelleja ja lentoja omatoimisesti, mutta valmismatkat kelpaa myös.

Seuraava matkani on TEMA-matkojen kiertomatka Jukatanin niemimaalle. Käymme Meksikossa, Guatemalassa ja Belizessä. On mukavaa, kun ei tarvitse miettiä kuljetuksia tai retkiä, koska matkanjärjestäjä on ajatellut kaikki minun puolestani. 

Muutama päivä sitten postilaatikosta tipahti kirjekuori. Se oli huisin jännää, koska postilaatikosta ei tule nykyisin juuri mitään. Matkanjärjestäjä oli lähettänyt meille postia. Mutta mitä kirjekuoresta löytyi? 

Ensin löysin käsinauhan, jolla luultavasti merkitään kaikki matkustajat. Äiti yritti väittää, että se oli matkalaukkuun laitettava osoitelappu, mutta minusta tuntuu, että äiti ei ole nyt ihan kartalla. Kirjekuoressa oli myös kiertomatkan ohjelma ja pari postikorttia. 


Lisäksi löytyi ohjeita, lentoliput sekä tiedot matkasta kotiväelle, jonka annoin veljelleni Otolle. 


Mutta kaikista paras juttu oli päiväkirja, johon voin tehdä muistiinpanoja matkani aikana. Minusta matkapäiväkirja oli eri hyvä idea, sillä voin tehdä siihen muistiinpanoja blogia varten. Kirjekuoren sisällöstä tuli hyvä mieli. Äiti sanoi, että tulipa nostalginen olo, mitä se nyt ikinä tarkoittaakin. Odotukset ovat nyt korkealla matkan suhteen. Katsotaan täyttääkö TEMA-matkat odotukseni. 

Matkakertomuksia tästä matkasta on luettavissa blogissa helmikuun 2015 puolesta välistä alkaen. Klikkaa osaan yksi tästä

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkajuttuja voit lukea klikkaamalla tästä.
2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa Ape ja äiti! Niin jänskättää, mitä kaikkea reissullasi tapahtuu. Meidän Otto-poika lähettää terveisiä sinulle. Otto on Ressujen sukua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jatta näin jälkikäteen. Matka on jo tehty ja minulle tosiaa tapahtui vaikka mitä! Otolle paljon terkkuja! Veljeni nimi on muuten Otto, mutta hän on nallejen sukua. :) T. Ape

      Poista