lauantai 20. joulukuuta 2014

Voihan valuutta!

Yksi yö matkan alkuun! Huomenna suuntaan kohti Soulia, tosin perillä olen vasta maanantaina. Äiti kävi Forexilla vaihtamassa meille hieman valuuttaa ja minä sain itselleni taskurahaa. Nyt vain pitäisi laskea, että paljonko sain. 


Euroopassa on ollut mukava matkustaa, kun monessa maassa käy sama valuutta. Tällä reissulla pitää laittaa aivonystyrät toimimaan, ennen kuin ostaa mitään. 

Etelä-Korean valuutta on won ja yksi euro on noin 1 221 KRW. Voi apua, nyt meni vaikeaksi! Ja valuuttakurssi vielä vaihtelee päivästä riippuen. No nyt ei pidä olla liian tarkka, pitää laskea summat suunnilleen. 


Eihän minun pienet aivot taivu näin vaikeaan valuuttaan. Onneksi nykyisin on hyviä valuuttamuuntimia, joita voi ladata puhelimeen. 

Valuuttamuunnin kertoi minulle seuraavaa. Tuo sylissäni oleva 1 000 wonia on alle euron arvoinen, sillä ei taida saada juuri mitään Soulissa. Kuvassa alimpana oleva raha 50 000 wonia, jossa on tädin kuva on noin 37 - 41 euroa. 

Sain siis yhteensä 45 - 50 € taskurahaa, aika paljon minun mielestäni. Ostaisinkohan koko rahalla sitä maustettua hapankaalia? Kimchi sen kaalin nimi taisi olla. 

Pakaan läppärin mukaan reissulle, joten uusia juttuja on luvassa suoraan Soulista, jos vain hotellin wifi suostuu yhteistyöhön koneeni kanssa. 

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Matkakertomukset löydät klikkaamalla tästä


7 kommenttia:

 1. On kyllä hankala kurssi pyöritellä päässä. Ethän sitten tuhlaa kaikkia taskurahoja ensimmäisenä iltana ;)

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elina, yritän kovasti olla tuhlaamatta rahoja ensimmäisenä iltana. Ellei jotain ihanaa ostettavaa ilmesty eteeni. ;)

  VastaaPoista
 3. Komean näköisiä seteleitä olet kyllä saanut! Älä kuitenkaan esittele niitä huolimattomasti tai kanna näkyvillä takataskussa :) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Yritän pitää rahoista huolta, äiti onneksi vahtii minua. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä Soulissa hotellin netti oli nopein mitä ikinä on koettu, kotiosoite Espoossa mukaan lukien - nopeudet huitelivat jossain 50 megan tienoilla.
  Testaa tällä: www.hotelwifitest.com kun pääset hotellille, saatat yllättyä positiivisesti,

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pirkko tiedosta, kuulostaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pirkko tiedosta, kuulostaa hyvältä. :)

  VastaaPoista