lauantai 27. joulukuuta 2014

Soul, osa 5, jouluaattona kaupungilla, jouluähky sushilla ja sashimilla

Jouluaattona lähdimme viettämään aikaa kaupungille. Suuntasimme hotellilta Seoul Plazalle, jossa pelastusarmeijan lapsikuoro lauloin joululauluja. Kyllä siinä meinasi pienelle apinalle tulla kyynel silmään kuunnellessaan lasten laulua. 


Seoul Plazalta löytyi myös suuren suuri joulukuusi.


Sekä luistinrata, jota oltiin juuri avaamassa. 


Ohitseni käveli myös keskiaikaisia vartiomiehiä, luulen että he olivat palatsin vartijoita. 


Luistinrata aukesi ja suosio oli suuri.Hetken päästä luistinradalla kävi hurja kuhina. Kun olin jonkin aikaa tassutellut kaupungilla, alkoi minulle tulemaan hieman vilu. Lotte-hotellin vierestä löytyi suuri Lotte Duty Free ostoskeskus, jonne menimme lämmittelemään. 


Ostoskeskuksessa ollessa huomasin, että minullahan taitaa olla nälkä. No nälkä saattoi johtua siitä, että löysin ostoskeskuksesta kivan japanilaisen ravintolan. Sushi on nähkääs lempiruokaani. 


Tilasin sushia ja sashimia. Jouluähky oli taattu. 


Lounaan jälkeen menimme kiertelemään toiseen tavarataloon. Se oli Lotte Young Plaza, jossa oli nuorisolle suunnattuja vaatetta ja tavaraa. 


Tavaratalon ylimmästä kerroksesta näin, että naapurikadulla oli hurjan paljon ihmisiä. Pakkohan sinne oli mennä katsomaan mitä sieltä löytyy. Kadulta löytyi ihmisen lisäksi markkinakojuja, kauppoja ja katuruokaa. 


Ruokaa oli jos jonkinlaista, mutta minun vatsani oli niin täynnä, että en pystynyt syömään murustakaan. 


Tyydyin siis katselemaan ja kuvaamaan ruokakojuja. 
Olimme olleet jo monta tuntia kaupungilla ja ilma alkoi kylmetä. Nyt oli aika palata hotellihuoneen lämpöön ja jatkaa kaupunkiin tutustumista seuraavana päivänä.  


Matka Soulissa jatkuu seuraavassa numerossa.

T. Ape The Bloggaaja

P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti