lauantai 4. lokakuuta 2014

Hotelli Amsterdamissa, en voi suositella

Amsterdamiin lähtö tuli niin yllättäen, että olimme hieman myöhässä hotellivarauksen kanssa. 

Tahdoimme hotellin keskustasta. Emme kuitenkaan olleet valmiita maksamaan majoituksesta suuria summia. Amsterdamissa on laaja kirjo hotelleja, mutta kaupunki on suosittu matkailukohde, joten hotellit täyttyvät melko aikaisessa vaiheessa. 

Varasimme Hotels.comista majoituksen A-Train hotellista. Huoneet näyttivät kuvissa nuhruisilta, mutta asiakkaiden arvostelut olivat hyviä. Yritimme etsiä hyvää hotellia jonkin aikaa, mutta hyvien hotellien kohdalla hinta nousi liian korkeaksi, joten päätimme tyytyä A-Train hotelliin sijainnin vuoksi. 


Äiti oli laittanut pyynnön Hotels.comin varaukseen, että saisimme savuttoman huoneen, jossa on kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi äiti laittoi samat toivomukset suoraan hotellille. Hotellilta ei vastattu koskaan pyyntöön. 

Saavuimme Amsterdamiin junalla päärautatieasemalle (Amsterdam Central). Hotellille oli lyhyt kävelymatka kanaalin yli. Sijainti oli hotellin suurin plussa. 

Kirjauduimme hotelliin. Äiti varmisti, että huoneessa oli kaksi sänkyä ja näin onneksi oli, mutta savutonta huonetta ei ollut tarjolla. Sisäänkirjautumisen yhteydessä maksettiin kaupunkivero. 

Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja saimme kaupungin kartan sekä esitteen, jossa kerrottiin mitä retkiä kaupungissa on tarjolla. Hotellin toinen hyvä puoli oli ystävällinen henkilökunta, mutta siihen tämän hotellin plussat jää. 

Saimme avaimen huoneeseen ja jännityksellä odotimme miltä huone näyttää. Avasimme oven ja näkymä ei ollut ihanteellinen.


Huoneessa oli kokolattiamatto, jossa näkyi tahroja. TV oli sijoitettu niin, että vain toisesta sängystä pystyi katselemaan ohjelmia. Huoneen seinät olivat kellastuneet tupakansavusta ja päiväpeittoja katsellessa tuli mieleen, että milloinhan ne on pesty viimeksi. 


Huoneen tapetit olivat myös hieman kupruillaan, en tiedä johtuiko se kosteudesta vai mistä. Sängyn alle en uskaltanut edes katsoa. 


Ikkunasta näkyi talon seinä ja vastapäätä olevat huoneet, mutta kuin oikein kurkotti, näimme seuraavassa kuvassa olevan näkymän. 


Kävimme äidin kanssa ostamassa ruusuja rautatieaseman kukkakaupasta, jotta saisimme huoneen hieman viihtyisämmäksi. 


Jos joskus palaan Amsterdamiin, en varaa huonetta tästä hotellista. 

Kyllä hotellissa pärjäsi neljä yötä, mutta viihtyisäksi huonetta ei voi kutsua. Onneksi olimme suurimman osan ajasta kaupungilla, eikä huoneessa tarvinnut viettää aikaa. No aina ei voi mennä hotellivaraukset putkeen ja moni on nähnyt varmasti paljon pahempiakin hotellihuoneita. :) Kerro minulle pahimmat kokemuksesi hotelleista. Seuraavassa postauksessa lisää juttuja Amsterdamista. 


P.S. Muita hotelliarvosteluja löydät klikkaamalla tästä ja matkakertomuksia täältä2 kommenttia:

  1. Tää on muuten ihana mahtava blogi ! Itse en oo käyny amsterdamissa, mutta nyt tuli hirveä "jano" päästä sinne. Tykkään kun on paljon kuvia ja tekstiä,postaukset on sopivan pitkiä, ihan mahtavaa♥

    VastaaPoista