sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ravintola Au Moulin Enchanté, Nizza

Loma alkoi olla lopuillaan ja halusimme syödä hyvin. Äiti oli saanut vinkin ravintolasta Nizzassa, joten suuntasimme Au Moulin Enchanteen. 

Ilman vinkkiä olisimme kävelleet ravintolan ohi, sillä rakennustelineiden "koristama" ravintola ei näyttänyt yhtään houkuttelevalta. 


Katselimme hetken ruokalistaa ja löysimme mieleistä syötävää. 


Istuimme terassille ja tarjoilija pyyhälsi paikalle. Hän toi meille menuun. Ei mitään kädessä pidettävää listaa vaan saman taulun, jota olimme katselleet kadulla. :) 


Alkupalat oli hintavia, mutta minun mielestäni elämästä pitää välillä nauttia laadukkaan ruuan parissa. Ja toisaalta, enhän minä laskua maksanut. ;) 


Alkuun tarjoilija toi meille leipäpaloja, lohitartaria ja tilaamamme viinin sekä kivennäisvettä. 


Maisemat terassilta eivät olleet kauneimmasta päästä, mutta hyvä ruoka ja juoma sekä mukavat tarjoilijat loivat viihtyisän tunnelman. 


Sitten oli vuorossa alkuruuat. Olimme valinneet alkuun "Mixed crab and shrimp". Nyt vähän jännitti millainen katkarapu-rapu-seos sieltä tulisi. 


Jännittäminen oli ihan turhaan. Pöytään tuotiin hieno annos ja mikä parasta, ruoka oli hyvää ja laadukasta. 


Äiti oli saanut vinkin, että tässä ravintolassa ankka olisi maistuvaa. Pääruuaksi siis ankkaa. Vinkki piti kyllä paikkansa. 

Annos maksoi 16 euroa. Hinta oli sopiva tämän annoksen kohdalla, sillä ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tuossa etualalla näkyy hieman epäilyttävä vihreä möntti, mutta sekin oli maistuva pinaattimuhennos.  


Lopuksi tarjoilija toi vielä pienet snapsit. Äidin kaveri kysyi: "Mitä tämä juoma on?". Tarjoilija kuittasi hymyilen: "En minä tiedä, juokaa vaan pois".

Illallisen päätyttyä meillä oli hyvä mieli. Palasimme hotellille lepäilemään, sillä seuraavana aamuna lähtisimme päiväretkelle Monacoon

T. Ape

P.S. Matkakertomukset Nizzasta ja muista kohteista löydät klikkaamalla tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti