lauantai 9. elokuuta 2014

Intialainen ravintola Spice Garden, Espoo

Tähän ravintolaan en olisi itse koskaan löytänyt, enkä ehkä mennyt sisäänkään, sillä julkisivu ei näyttänyt mitenkään houkuttelevalta. Äidin kaveri tuli hakemaan meitä syömään, koska hänen teki mieli intialaista ruokaa. Kiitos vaan hänelle. 

Ravintolan miljöö ei ollut mitenkään kaunis. Kyselin äidin kaverilta ruokavinkkejä. Hän sanoi, että kannattaa ottaa annos, jossa on naan-leipää ja kanaa. 

Valitsin ruokalistalta Tandoori kanaa, hintaa annoksella oli 15 €. Tandoori kana oli marinoitu jugurtissa, jossa oli valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa. Lisukkeeksi tuli naan-leipää.

Ensin pöytään tuli leivät, voi nam, että näytti hyvältä vai pitäisikö sanoa voi naan. Seuraavaksi tuli pöytään riisi ja muut lisukkeet, no ne eivät näyttäneet niin hyvältä. Lisukkeiden jälkeen pöytään saatiin Tandoori kanaa. Kana oli punaisen väristä ja vähän mietitytti, että miltä se maistuisi.Kana ja naan-leipä olivat hyvää. Lisukkeet menivät siinä samalla, mutta eivät olleet mitenkään herkullisia. Tänne voi tulla toistekin syömään. Jos haluat katso tarkemmin ravintolan tietoja, löydät ravintolan sivut seuraavasta linkistä: http://ravintolaspicegarden.com/fi/.

T. Ape

P.S. Muut ravintolavinkit löydät klikkaamalla tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti