torstai 31. heinäkuuta 2014

Zürichistä Liechtensteiniin

Heräsimme Zürichissä uuteen aamuun. Kaupungin hintatasosta johtuen, aamupalaksi meillä oli pikakahvia ja suklaata. Ei mitä vaan suklaata, vaan parasta suklaata jota tiedän.Kirjauduimme ulos hotellista ja ajoimme ratikalla rautatieasemalle.

Olimme etukäteen selvittäneet, että päästäksemme seuraavaan majapaikkaamme Triesenbergiin, oli meidän ensin matkustettava junalla Sargansiin, sieltä bussilla Vaduziin ja sitten vielä bussilla Triesenbergiin.

Junaliput ostettiin rautatieasemalta ja lipun hinnaksi tuli 31 € henkilöltä. Hetken päästä olimme jo junassa matkalla kohti Sargansin rautatieasemaa. 

Matkalla näin hienoja maisemia. 
Sargansin asemalta otimme bussin numero 11, joka veisi meidät Liechtensteinin pääkaupunkiin Vaduziin. Ostimme liput hintaan 6,40 € henkilöltä. Bussimatka kesti jonkin aikaa, vaikka matkaa ei ollut paljon, mutta bussi tuntui kiertelevän ja kaartelevan kaikki Liechtensteinin kylät.Vaduziin päästyämme menimme odottamaan bussia Triesenbergiin. Bussin lähtöön oli kuitenkin sen verran aikaa, että ehdimme tutkia opastaulua ja kuvaamaan Vaduzin linnaa. Linnassa asuu vieläkin ruhtinas. 
Vihdoin bussi tuli ja viimeinen etappi oli edessä. Bussi nousi mäkeä ylös ja maisemat alkoivat näyttää paremmalta. 


Jos joskus matkustat Liechtensteiniin ja yövyt siellä, ota hotellihuone ehdottomasti Triesenbergistä. Maisemat ovat kauniit ja huoneiden hinnat edullisemmat kuin Vaduzissa.

Olimme vihdoin perillä Triesenbergissä! 
Lisää Liechtensteinista seuraavassa jutussa

T. Ape 


P.S. Muita matkakertomuksia voit lukea klikkaamalla tästä ja ravintolasuosituksia täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti