torstai 24. heinäkuuta 2014

Andorrasta Barcelonaan

Olimme kaksi yötä Andorra la Vellassa, jonka jälkeen palasimme Barcelonaan. Emme olleet ostaneet etukäteen paluulippuja, koska luotimme siihen, että voimme ostaa bussiliput samana päivänä bussiasemalta.

Ajoimme taksilla bussiasemalle ja ostimme sieltä liput Barcelonan asemalle (Sants Station). Liput maksoivat 29,50 € henkilöltä ja matkan kesto oli 3 tuntia. 
Mennessä emme nähneet matkalla olevia maisemia, koska silloin oli jo pimeää. Nyt pystyimme katsomaan maisemia, koska lähdimme aamupäivästä liikkeelle. 
Bussi ajoi muutaman pienemmän kaupungin tai kylän läpi, jonka jälkeen saavuimme rajalle. Ensimmäisestä tarkastuspisteestä bussi ajoi ohi, mutta seuraavassa Espanjan puolen tullissa meidän piti pysähtyä.

Kuski tuli bussiin ja sanoi jotain espanjaksi. Ihmettelimme mitä hän tarkoitti, mutta sitten hän sanoi jotain uudestaan ja äidin kaveri sanoi, että meidän mennä varmaan ulos.

Muut matkustajat jäivät istumaan bussiin ja meidän poppoo meni ulos availemaan laukkuja. No eihän niissä laukuissa mitään laitonta ollut ja tullivirkailijalle riitti, että laukut avattiin eikä niitä tarvinnut kaivella enempää. Minä puolestani esitin elotonta pehmolelua, etten vaan joutuisi mihinkään karanteeniin.

Pääsimme jatkamaan matkaa kohti Barcelonaa. Matka jatkuu seuraavassa bloggauksessa, klikkaa tästä.

T. Ape

P.S. Muita matkakertomuksia löydät klikkaamalla tätä linkkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti