torstai 26. kesäkuuta 2014

Hotelli Ganivet, Madrid

Olimme viisi yötä Madridissa hotellissa Ganivet. Huoneemme oli kerroksessa viisi eli ylin kerros. Hotellissa on huoneita moneen lähtöön ja osa asukeista on valittanut arvosteluissaan huoneen pienuutta. Varasimme hotellista huoneen omalla terassilla, joka arvostelujen mukaan lupasi myös tilavan huoneen. 



Plussat:

+ Sijainti oli mielestäni hyvä, vaikka ei ihan keskustassa ollutkaan, lyhyt kävelymatka El Raston kirpputorille, joka pidetään sunnuntaisin.

+ Wifi toimi hyvin, joten minun oli mukava bloggailla. Puhelimeen ei tarvinnut syöttää salasanaa uudestaan, läppäriin piti joka kerta nettiin mennessä. 

+ Huoneessa oli tallelokero, johon mahtui kannettava tietokone. 

+ Huone oli tilava (huone terassilla), terassi oli huoneen kokoinen.

+ Aamiainen oli kohtuu hyvä, sunnuntaina oli tarjolla churroja. Hotellissa oli myös kahvila, josta sai ostettua aamupalaa pienempään nälkään ja huokeampaan hintaan.

+ Kadulla Toledo lähellä hotellia oli mm. kauppa, baareja, yökerho, ruokapaikkoja, pesula, apteekki ja kauneushoitola.

+ Huoneessa oli kylpyamme 

+ Ilmastointi oli tehokas ja sen voimakkuus sekä lämpötila oli säädettävissä.

+ Respassa puhuttiin hyvää englantia, asiakkaista en olisi niinkään varma ;) 

Miinukset:

- Hotellin hissi toimi hieman hitaasti, vaikka Koneen hissi olikin.

- Terassi meni hieman hukkaan, koska aurinko alkoi paistaa terassille vasta klo 12 ja klo 15 aikaan terassi oli jo todella kuuma. Matkamme aikana lämpötila oli päivittäin noin + 30 astetta.

- Hotellin kuvaus lupaa, että huoneet ovat äänieristettyjä, mutta ei se ihan siltä kuulostanut. Tosin meidän unta pienet äänet ei häiritse. 

Lopputuloksena ei mitään valittamista, mutta voisin katsastaa toisenkin hotellin Madridista ellei nyt älyttömän hyvää tarjousta tulisi vastaan tästä hotellista. 

T. Ape 

P.S. Bloggauksiani Madridista ja muista matkakohteista voit katsoa täältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti